Lansering och lanseringserbjudanden!

Skandinaviens Entreprenadutbildningar är grundat för att hålla en extra hög nivå gällande utbildning inom entreprenadverksamhet i byggbranschen.

Vi har satsat oerhört mycket på kvalitén för online utbildning för att ge ett så förtroendegivande seriöst intryck och vi investerar omfattande resurser på att tillhandahålla pedagogisk, uppdaterad och lättförstådd utbildning allt för att ge våra studerande de bästa tänkbara förutsättningar för att lyckas med studierna, till lägsta möjliga kostnad. I och med nylansering av våran webbplattform går vi ut med ett riktigt starkt erbjudande med grymma rabatter! Kolla in vår utbildningssida!

https://entreprenadutbildning.se/infrastruktur/

Vi är oerhört stolta över våra fantastiska lärare och deras brinnande engagemang. Samtliga har både djupgående teoretiska kunskaper och gedigna praktiska erfarenheter inom sina respektive utbildningsområden och finns alltid nära till hands för att svara på frågor och ge input om det dyker upp frågor som man inte förstår.

Vi kommer löpande fortsätta att skapa nya utbildningar, och vi lanserar nu plattform 1.0 som sedan under årsskiftet 2022/2023 skall uppgraderas till en ny spännande utbildningsmodell.

Välkomna till oss på Skandinaviens Entreprenadutbildningar!