Om Oss

Utbildningar som tar dig vidare

Skandinaviens Entreprenadutbildningar är grundat för att hålla en extra hög nivå gällande utbildningar inom entreprenadverksamhet i byggbranschen.

Vi har satsat oerhört mycket på kvalitén för våra online utbildningar för att ge ett så förtroendegivande seriöst intryck. Samt investerar vi omfattande resurser på att tillhandahålla pedagogisk, uppdaterad och lättförstådd utbildning allt för att ge våra studerande de bästa tänkbara förutsättningar för att lyckas med studierna, till lägsta möjliga kostnad.

Vi är oerhört stolta över våra fantastiska lärare och deras brinnande engagemang. Samtliga har både djupgående teoretiska kunskaper och gedigna praktiska erfarenheter inom sina respektive utbildningsområden och finns alltid nära till hands för att svara på frågor.

Vi kommer löpande fortsätta att skapa nya utbildningar. Vi lanserar nu plattform 1.0 som sedan under årsskiftet 2023/2024 skall uppgraderas till en ny spännande utbildningsmodell!

 

Entreprenadutbildning.se erbjuder marknadens mest kompletta och uppdaterade utbildningar inom entreprenad så som arbete på väg, med lärare som har bred erfarenhet och kompetens inom trafiksäkerhet och arbetsmiljö. Genom att delta i våra kurser får du inte bara kunskap om lagar och regler, utan även praktiska verktyg och metoder för att hantera risker och förebygga olyckor på arbetsplatsen. Dessutom ger våra intyg efter genomförd utbildning en bevisad kompetens inom arbete på väg, vilket ökar dina möjligheter att få jobb och karriärmöjligheter.


Hos Entreprenadutbildning.se erbjuder vi ett brett utbud av kurser och utbildningar för personer som vill specialisera sig inom entreprenadbranschen. Våra program är utformade för att ge deltagarna de färdigheter och kunskaper som krävs för att excellerera inom områden som byggledning, projektledning och maskinoperatörer. Vi har en erfaren och kompetent lärarkår och vår utbildning är alltid uppdaterad med de senaste branschtrenderna och teknikerna. Entreprenadutbildning.se är ett utmärkt val för personer som vill förbättra sina färdigheter och gå vidare i sin karriär inom entreprenadbranschen.

Välkomna till oss på Skandinaviens Entreprenadutbildningar!

Richard Hedin Skandinaviens Entreprenadutbildningar

Richard Hedin

Grundare

Richard startade sin karriär inom IT för att sedan gå vidare inom bygg och entreprenad där dörren till en hel bransch stod vidöppen för att effektivisera, utveckla och IT-fiera.

”Att skapa den allra bästa kundupplevelsen för något som jag brinner för vilket är utbildning och IT gjorde att jag tog steget till att starta entreprenadutbildning.se”.

Johan Jansson

Grundare

Johan har under många år varit verksam inom byggentreprenader, främst inom energi och brunnsborrning. Johan har haft flertalet ledande positioner som projektledare och VD.

”Behovet av bra och kostnadseffektiva utbildningar är stort och det gjorde att jag tillsammans med en tidigare kollega startade upp entreprenadutbildning.se”.