Om Oss

Utbildningar som tar dig vidare

Skandinaviens Entreprenadutbildningar är grundat för att hålla en extra hög nivå gällande utbildning inom entreprenadverksamhet i byggbranschen.

Vi har satsat oerhört mycket på kvalitén för online utbildning för att ge ett så förtroendegivande seriöst intryck och vi investerar omfattande resurser på att tillhandahålla pedagogisk, uppdaterad och lättförstådd utbildning allt för att ge våra studerande de bästa tänkbara förutsättningar för att lyckas med studierna, till lägsta möjliga kostnad.

Vi är oerhört stolta över våra fantastiska lärare och deras brinnande engagemang. Samtliga har både djupgående teoretiska kunskaper och gedigna praktiska erfarenheter inom sina respektive utbildningsområden och finns alltid nära till hands för att svara på frågor och ge input om det dyker upp frågor som man inte förstår.

Vi kommer löpande fortsätta att skapa nya utbildningar, och vi lanserar nu plattform 1.0 som sedan under årsskiftet 2022/2023 skall uppgraderas till en ny spännande utbildningsmodell.

Välkomna till oss på Skandinaviens Entreprenadutbildningar!

Richard Hedin Skandinaviens Entreprenadutbildningar

Richard Hedin

Grundare

Richard startade sin karriär inom IT för att sedan gå vidare inom bygg och entreprenad där dörren till en hel bransch stod vidöppen för att effektivisera, utveckla och IT-fiera.

”Att skapa den allra bästa kundupplevelsen för något som jag brinner för vilket är utbildning och IT gjorde att jag tog steget till att starta entreprenadutbildning.se”.

Johan Jansson

Grundare

Johan har under många år varit verksam inom byggentreprenader, främst inom energi och brunnsborrning. Johan har haft flertalet ledande positioner som projektledare och VD.

”Behovet av bra och kostnadseffektiva utbildningar är stort och det gjorde att jag tillsammans med en tidigare kollega startade upp entreprenadutbildning.se”.